We work from 9:00 to 18:00

We
art
the space
Ресторан «EL BONIC»

Restaurant «EL BONIC»

Project is executed

In 93 days

Area

241 m²

City

Barcelona

Country

Spain

The restaurant is located in the centre of the Catalan capital on Valencia Street. The main task was to connect 4 different zones (bar, lounge, restaurant hall and open kitchen) under the same roof without violating the overall concept or redrawing the existing architectural design. The concept of the project was simple - using the most accessible, «basic» materials to create a cozy atmosphere. At the same time, the challenge was to introduce hints of roughness and uniqueness, as if this interior was created by visitors themselves. We called this style - «to mix, but not to blend.»

The design of the premise turned out to be very soft and cozy, as if the visitor is in his own living room or office, surrounded by familiar furniture, books, newspapers and wood.

Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Day
Contacts

Consultation

Please send your contact details and with details of the enquiry.

You can contact us by mail: info@stz.es

Consultation

By clicking «Send» button you agree to the privacy policy and consent to the processing of personal data.